SAS Auto/Motor Puzzeltoertocht

SAS Auto/Motor Puzzeltoertocht

Hemelvaartsdag 2017

Door Robin Willems

And the winners are...

Meer...
Paaseieren zoeken met de kleinste jeugd

Paaseieren zoeken met de kleinste jeugd

Door Robin Willems

Knutselen en eieren zoeken voor Kangoeroes, F-teams en voor kinderen van korfballende ouders (t/m 7 jaar).

Meer...
Foto's Paasspel jeugd

Foto's Paasspel jeugd

't Bos in!

Door Robin Willems

Paasspel voor A, B, C, D en E-teams

Meer...
Visdag

Visdag

't Smallert, Emst

Door Robin Willems

Zondag 26 maart was het zover... de SAS visdag.Er is weer voldoende vis gevangen, iedereen bedankt voor de gezelligheid.

Meer...
maandag, 15 september 2008 15:24

20080915 Steeds Hooger treurt niet om verlies.

Geschreven door 

door Gijs Lijbers. maandag 15 september 2008

APELDOORN - Als winnaars werden ze na de wedstrijd door het thuispubliek toegejuicht. Een ieder die net het sportpark van Steeds Hooger in het Orderbos had betreden, had moeten denken dat de Apeldoornse korfbalhoofdmacht een grote stunt had volbracht. En in feite was dat ook wel zo.

Ondanks een 10-13 nederlaag tegen de Friese titelkandidaat LDODK konden er over het vertoonde spel van Steeds Hooger louter positieve woorden gesproken worden.

De wedstrijd begon veertig minuten later, omdat de korfbalbond om vage redenen geen scheidsrechter op had weten te trommelen. Erwin Stander werd vervolgens als arbiter aangewezen en even na drieën klonk het eerste fluitsignaal. LDODK (Leer Door Oefening De Korfbalsport) leek in de openingsfase de overhand te hebben en veroverde al snel een 0-2 voorsprong. Maar op het moment dat het ongeveer tienkoppige Friese supportersclubje 'Groen Kabaal' de spreekkoren begon in te zetten, kwam Steeds Hooger weer op gelijke hoogte. Gedurende de hele eerste helft waren er vervolgens kansen aan beide kanten en ging de score gelijk op. De zwartwitte brigade speelde goed, gedisciplineerd en zowel verdedigend als aanvallend sterk, en bij rust ging het zelfs met 5-4 aan de leiding.

Ook in de tweede helft leek een grote stunt in de lucht te hangen. Steeds Hooger bleef de goede lijn voortzetten, maar kwam helaas in het laatste kwartier misschien toch een beetje de zenuwen tegen. Er werden verdedigend flinke fouten gemaakt waardoor LDODK uiteindelijk uit kon lopen naar de 10-13 eindstand.

Trainer Michel Arends was ook blij verrast over het spel dat zijn ploeg op de mat legde. ,,Het was echt boven verwachting goed. Van te voren wisten we dat we helemaal niks te verliezen hadden, want LDODK is in mijn ogen de gedoodverfde titelkandidaat en hoort thuis in de overgangsklasse. Elk punt dat gepakt zou worden zou een bonus zijn.''

Helaas voor Steeds Hooger werden het dus geen bonuspunten, maar wel een middag waarin progressie was te zien bij de ploeg. Arends: ,,Tijdens de wedstrijd hadden we zoiets van: verdomme, we kúnnen het gewoon! Het kwam er vandaag allemaal uit. De ploeg stond er, speelde met het vuur in de schoenen en oogde volwassen. We hebben gezien dat er potentie in zit. Zonde dat we wat punten betreft nog met lege handen staan, maar dat ben ik alweer bijna vergeten.''

Afgelopen week heeft Arends de trainingsstijl iets aangepast. Dat leek gisteren dus zijn vruchten af te werpen. ,,We hebben wat meer ontspannen getraind en ook veel meer op het schot. Ik heb nu goede hoop dat we de manier van spelen kunnen vertalen in zeges, want LDODK moet haast wel de sterkste tegenstander in onze competitie zijn.''

Gelezen 5770 keer Laatst aangepast op zondag, 23 maart 2014 19:25

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder