SAS Auto/Motor Puzzeltoertocht

SAS Auto/Motor Puzzeltoertocht

Hemelvaartsdag 2017

Door Robin Willems

And the winners are...

Meer...
Paaseieren zoeken met de kleinste jeugd

Paaseieren zoeken met de kleinste jeugd

Door Robin Willems

Knutselen en eieren zoeken voor Kangoeroes, F-teams en voor kinderen van korfballende ouders (t/m 7 jaar).

Meer...
Foto's Paasspel jeugd

Foto's Paasspel jeugd

't Bos in!

Door Robin Willems

Paasspel voor A, B, C, D en E-teams

Meer...
Visdag

Visdag

't Smallert, Emst

Door Robin Willems

Zondag 26 maart was het zover... de SAS visdag.Er is weer voldoende vis gevangen, iedereen bedankt voor de gezelligheid.

Meer...
woensdag, 15 mei 2013 19:46

Scheidsrechters voor alle ploegen

Geschreven door  Jurgen Thoma

Korfballen zonder scheidsrechter kan natuurlijk niet. Uiteraard zijn scheidsrechters voor onze club heel erg belangrijk. Wij zijn dan ook erg blij dat er altijd mensen bereid zijn om wedstrijden te willen fluiten!

Clubscheidsrechters en jeugdscheidsrechters
Al vele jaren plannen wij als vereniging diverse scheidsrechters in op de thuiswedstrijden van onze club. Sommige van de aangewezen scheidsrechters fluiten al heel veel jaren met veel plezier de thuiswedstrijden van onze ploegen.
Het is erg fijn dat er ook bij de oudere B-jeugd weer voldoende belangstelling is om wedstrijden te fluiten. We zijn blij dat ze scheidsrechter willen zijn voor de club, want het is soms nog best lastig inplannen als zij zelf uitwedstrijden moeten spelen.
Wij zijn onze club- en jeugdscheidsrechters allen zeer dankbaar!

Oproep voor nieuwe jeugd- en clubscheidsrechters
Onze TC en JTC moeten zich soms door duizend bochten wringen om alle wedstrijden weer te voorzien van voldoende scheidsrechters.
Het is voor onze club belangrijk om ook in de toekomst over voldoende scheidsrechters te kunnen blijven beschikken. Daarom doen wij een oproep voor geïnteresseerden die ook wel af en toe een wedstrijd willen fluiten. Je hoeft hiervoor geen korfballer te zijn, ook ouders mogen na een scheidsrechtersopleiding natuurlijk het veld als scheidsrechter betreden. Indien je wat meer wil weten over dit onderwerp of je wil aanmelden als scheidsrechter, stuur dan even een bericht of mail aan Jurgen Thoma (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Misschien iets meer informatie of oefenen testen of opvijzelen met kennis over spelregels? Kijk ook eens op https://www.korfbalmasterz.nl


KNKV Scheidsrechters en beoordelaars
Naast onze vele eigen scheidsrechters voor de thuiswedstrijden bij ons op het veld, zijn er al vele jaren voor onze vereniging een aantal KNKV scheidsrechters en een KNKV beoordelaar actief voor bondswedstrijden op het niveau van wedstrijdkorfbal.
Wij zijn als vereniging voor het KNKV verplicht om een aantal wedstrijden per seizoen te moeten fluiten en beoordelen conform de zogeheten Rompregeling Arbitrage.

Onze groep KNKV arbitrage officials van dit moment:
Peet Verheul (scheidsrechter);
Rob Meiling (scheidsrechter);
Bastiaan Kelly (scheidsrechter);
Jurgen Thoma (scheidsrechter);
Benedictus Benedictus (beoordelaar).

Wanneer er te weinig wedstrijden worden gefloten of beoordeeld, krijgt een vereniging een boete of een sportieve sanctie van vermindering punten. Als er meer wedstrijden dan het verplichte aantal worden gefloten/beoordeeld dan ontvangt de vereniging hiervoor een bonus voor iedere meer gefloten/beoordeelde wedstrijd.

Het aantal verplichte beoordelingen en te fluiten wedstrijden per seizoen schommelt tussen de 25 en 35 wedstrijden. Het aantal verplichte wedstrijden wordt bepaald door het aantal ploegen dat wij hebben spelen aan thuiswedstrijden in het wedstrijdkorfbal vermenigvuldigd met 1,25. Al een paar jaar voldoen wij met onze huidige groep KNKV-scheidsrechters en beoordelaar aan de verplichtingen en we doen zelfs meer dan de KNKV verp[lichting wat weer een leuke financiele  bonus opleverd voor de club.

 

Gelezen 1419 keer Laatst aangepast op zondag, 14 juni 2015 16:33

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder