SAS Auto/Motor Puzzeltoertocht

SAS Auto/Motor Puzzeltoertocht

Hemelvaartsdag 2017

Door Robin Willems

And the winners are...

Meer...
Paaseieren zoeken met de kleinste jeugd

Paaseieren zoeken met de kleinste jeugd

Door Robin Willems

Knutselen en eieren zoeken voor Kangoeroes, F-teams en voor kinderen van korfballende ouders (t/m 7 jaar).

Meer...
Foto's Paasspel jeugd

Foto's Paasspel jeugd

't Bos in!

Door Robin Willems

Paasspel voor A, B, C, D en E-teams

Meer...
Visdag

Visdag

't Smallert, Emst

Door Robin Willems

Zondag 26 maart was het zover... de SAS visdag.Er is weer voldoende vis gevangen, iedereen bedankt voor de gezelligheid.

Meer...
maandag, 08 september 2014 09:44

Wedstrijdverslag 20140907 - DWS 1 – Steeds Hooger 1

Geschreven door  Andries
Een nieuwe trainer met nieuwe ideeën. Eén daarvan is om verslagen uit te brengen van de wedstrijden van STH 1. Voor de eerste wedstrijd mag de aanvoerder dit op zich nemen, de volgende wedstrijd mag Esther haar schrijfkunsten tentoon spreiden.

Na 5 weken voorbereiding mochten we dan zaterdag eindelijk voor het ‘eggie’: De uitwedstrijd tegen de formatie uit Kootwijkerbroek. Waar we vorig jaar uit tegen DWS nog in de blubber speelden na een reeks hoosbuien konden we zaterdag het prachtige, nieuwe kunstgrasveld inwijden met prima, droog en vrijwel windstil, korfbalweer. Een nieuw veld, en dus ook gelijk de nieuwe afmetingen van de vakken: 20 bij 20. Afgelopen donderdag hadden we er nog even op getraind maar we waren benieuwd hoe dat in praktijk zou lopen tegen een geduchte tegenstander.

De wedstrijd begon gelijk opgaand en pas vanaf 3 gelijk werd het eerste gaatje van 2 geslagen. Af en toe werd het 3 verschil maar steeds kwam DWS terug tot 1 verschil. Bij 7-8 met nog 1 minuut op de klok sloeg Steeds Hooger toe door 2x te scoren middels een afstander van Andries en een wegstarter van Tiemen. 7-10 ruststand. Met een goed gevoel konden we de rust in en we vermoedden een mentaal tikje uitgedeeld te hebben aan het met veel vrouwelijke lengte gezegende DWS.

De 2de helft probeerde DWS echter hardnekkig terug te komen en kwam tot 2 maal terug op 2 punten, maar vanaf 12-14 werd in 9 minuten tijd met veel schotkracht een niet te overbruggen gat geslagen naar 12-19. De wedstrijd was hiermee wel gespeeld; in de resterende 10 minuten werden de doelpunten verdeeld waardoor de eindscore op 14-21 uitkwam.

Het spelen op een kunstgrasveld met vakken van 20 bij 20 is als zeer positief ervaren, zeker door ondergetekende die ze uit alle hoeken en standen erin schoot. Wel zal het nog wel eens gebeuren dat er een schot wordt afgekeurd omdat de schutter buiten de lijn staat. Maar de nieuwe afmetingen komen tenminste het (schouw)spel ten goede.

Doelpunten STH: Andries 8, Tiemen 6 (1), Rick 3, Esther 3, Debbie 1.

Tot komende zondag thuis tegen Zwart Wit (indien u woensdag niet bij de uitwedstrijd tegen DKOD aanwezig kan zijn).
Groetjes, Andries van der Let. 
Gelezen 661 keer Laatst aangepast op maandag, 08 september 2014 09:49

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder