SAS Auto/Motor Puzzeltoertocht

SAS Auto/Motor Puzzeltoertocht

Hemelvaartsdag 2017

Door Robin Willems

And the winners are...

Meer...
Paaseieren zoeken met de kleinste jeugd

Paaseieren zoeken met de kleinste jeugd

Door Robin Willems

Knutselen en eieren zoeken voor Kangoeroes, F-teams en voor kinderen van korfballende ouders (t/m 7 jaar).

Meer...
Foto's Paasspel jeugd

Foto's Paasspel jeugd

't Bos in!

Door Robin Willems

Paasspel voor A, B, C, D en E-teams

Meer...
Visdag

Visdag

't Smallert, Emst

Door Robin Willems

Zondag 26 maart was het zover... de SAS visdag.Er is weer voldoende vis gevangen, iedereen bedankt voor de gezelligheid.

Meer...
donderdag, 28 mei 2015 15:34

Slotavond jeugd

Geschreven door  de FeCo
Ook dit jaar eindigen we het seizoen voor de jeugd weer met een gezellig slotfeest. Vrijdag 19 juni is deze slotavond, alle jeugd is deze avond welkom om samen met hun trainers en coaches te komen barbecueën en te karaoken. Vanaf de E mag je zelfs in je eigen meegenomen tent blijven slapen!
 
Het veld gaat op vrijdag open om 16:30 om de tenten op te zetten. Om 18:00 uur willen we de barbecues warm hebben om te gaan eten. Na het eten toveren we de kantine om in een karaokezaal waar degene die dat wil zijn talenten kan laten zien.
Natuurlijk kan je ook terecht op het beachkorfbalveld en zal er ook nog een kleine spelregelquiz voor jong en oud gehouden worden. Als je geen zin hebt in karaoke kan je natuurlijk ook een bord- of kaartspel van thuis meenemen en in kantine 2 een spel spelen..
 
Aan het eind van de avond (uiterlijk 22.00 uur)  gaan de F-jes en de kids die liever in hun eigen bed slapen naar huis. Voor de achterblijvers volgt een gezellige nacht op de Steeds Hooger camping. Wel willen we weten hoeveel campingasten er blijven slapen en ontbijten dus graag de slapers opgeven vóór 12 juni via de contactouders. Graag ook aangeven wie voedselallergie heeft en/of vegetariër is, 
 
Op zaterdagochtend worden de kampeerders om 8:00 uur verwacht bij het ontbijt waarna we de boel gaan inpakken en om 9:00 uur het veld ontruimen zodat de familiedag op tijd kan beginnen.
 
Voor deelname aan het slotfeest vragen we dit jaar geen eigen bijdrage! Hopelijk hebben we mooi weer en een grote opkomst.
Gelezen 646 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder