SAS Auto/Motor Puzzeltoertocht

SAS Auto/Motor Puzzeltoertocht

Hemelvaartsdag 2017

Door Robin Willems

And the winners are...

Meer...
Paaseieren zoeken met de kleinste jeugd

Paaseieren zoeken met de kleinste jeugd

Door Robin Willems

Knutselen en eieren zoeken voor Kangoeroes, F-teams en voor kinderen van korfballende ouders (t/m 7 jaar).

Meer...
Foto's Paasspel jeugd

Foto's Paasspel jeugd

't Bos in!

Door Robin Willems

Paasspel voor A, B, C, D en E-teams

Meer...
Visdag

Visdag

't Smallert, Emst

Door Robin Willems

Zondag 26 maart was het zover... de SAS visdag.Er is weer voldoende vis gevangen, iedereen bedankt voor de gezelligheid.

Meer...
dinsdag, 10 november 2015 19:23

Wedstrijdverslag 20151108 - Steeds Hooger 1 - Atalante 1

Geschreven door  Andries
Om onbekende redenen schijnt de KNKV het nodig te vinden om wanneer Steeds Hooger en Atalante bij elkaar in de poule zitten ze de allereerste wedstrijd van het seizoen tegen elkaar te laten spelen. Zo ook afgelopen zondag, na de eerste wedstrijd in het veldseizoen ook de eerste wedstrijd van het zaalseizoen.
 
Bij Steeds Hooger de nodige blessures: Zowel Tiemen, Merith als Remco zaten nog in de lappenmand, ze werden vervangen door Jelle, Esther en Wouter. Atalante begon de wedstrijd voortvarend en wist al gauw een op 0-3 voorsprong te komen. Een wakker geschud Steeds Hooger herstelde knap en wist terug te komen tot 3-3. Vanaf dat moment zouden de scores om en om vallen en een vrije bal van Esther die erg prettig binnenviel was het laatste wapenfeit van de eerste helft, ruststand 7-7.
 
Die tussenstand gaf al aan dat aan beide kanten het scorend vermogen niet optimaal was en de 2de helft werd het er helaas niet beter op. Waar Atalante er nog slechts 5 scoorde wist Steeds Hooger pover genoeg uitsluitend nog uit 3 strafworpen te scoren.  Twintig minuten voor tijd werd de wedstrijd 10 minuten stil gelegd na een zware knieblessure van Wouter, waardoor de ploeg nog meer ontregeld werd dan het al was (beterschap Wouter!). Desondanks waren er zeker mogelijkheden om tot een beter resultaat te komen dan de zuinige 10-12 nederlaag die het nu was.
 
Maar dit is nu eenmaal de derby. Nooit een wedstrijd waar er goed korfbal gespeeld wordt, maar wel altijd één met veel passie en strijd van 2 ploegen die opgezweept door het vele fanatieke publiek er altijd alles aan zullen doen om een goed resultaat te halen. Wanneer we weer enigszins compleet zijn verwacht ik niet anders dan dat de return wedstrijd een prooi voor Steeds Hooger zal zijn, hopelijk dan ook gesteund door (nog meer) Steeds Hooger publiek.
 
Scores Steeds Hooger:
Rick 3
Andries 3
Duike 1
Esther 1
Wouter 1
Lissa 1
Gelezen 692 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder