SAS Auto/Motor Puzzeltoertocht

SAS Auto/Motor Puzzeltoertocht

Hemelvaartsdag 2017

Door Robin Willems

And the winners are...

Meer...
Paaseieren zoeken met de kleinste jeugd

Paaseieren zoeken met de kleinste jeugd

Door Robin Willems

Knutselen en eieren zoeken voor Kangoeroes, F-teams en voor kinderen van korfballende ouders (t/m 7 jaar).

Meer...
Foto's Paasspel jeugd

Foto's Paasspel jeugd

't Bos in!

Door Robin Willems

Paasspel voor A, B, C, D en E-teams

Meer...
Visdag

Visdag

't Smallert, Emst

Door Robin Willems

Zondag 26 maart was het zover... de SAS visdag.Er is weer voldoende vis gevangen, iedereen bedankt voor de gezelligheid.

Meer...
maandag, 30 november 2015 20:21

Wedstrijdverslag 20151129 - Synergo 1 - Steeds Hooger 1

Geschreven door  Lissa

Na een mooie overwinning vorige week tegen HKC. Stond vandaag stond de Topper tegen Synergo op het programma. Met een gezonde spanning begon iedereen goed aan de wedstrijd. Verdedigend begonnen we sterk en onderschepte snel de bal. Daar profiteerde onze aanval goed van. Door een mooi gespeelde aanval stonden we door een doelpunt van Esther al binnen 1 minuut met 0-1 voor. Al snel volgde het antwoord van Synergo. Met 10 minuten gespeeld te hebben stond het 4-4 op het scorebord. De aanvallen van ons liepen goed, vooral het vak van Duike, Esther, Andries en Jelle was goed bezig. Vanaf dat moment verliep het bij Synergo eventjes wat minder en konden wij daarvan profiteren. Wij maakten al snel het gat van 2. Dat hebben we de hele eerste helft vast gehouden. 10-13 was de rust stand.

Na een super goede eerste helft gespeeld te hebben moesten wij het vast houden en verder uitbreiden om er met de winst vandoor te gaan. Dit werd ook in de kleedkamer besproken.

De tweede helft startte. Wij kregen de bal uit en moesten een doelpunt maken om het verschil van 4 te maken. Dat lukte niet.. van ons gemiste kans en verlies van balbezit profiteerde Synergo en werd het verschil 2. Nog wel altijd in ons voordeel. We moesten de voorsprong dus ook vast houden en niet weggeven. Dat gebeurde helaas wel na 5 minuten gespeeld te hebben in de 2e helft stond het 14-14 op het scorebord. Doordat wij niet echt met de druk om konden gaan gingen we iets minder goed korfballen. De scheids hielp ook niet echt mee om ons weer helemaal goed in de wedstrijd te krijgen. Hij begon in het voordeel van Synergo te fluiten en floot al onze aanvallen dood. Na ongeveer 10 minuten gespeeld te hebben in de 2e helft stond er 17-14 in het voordeel van Synergo op het scorebord en kreeg Jan onze coach geel. Door vele beslissingen van de scheidsrechter tegen ons begonnen er wat irritaties te komen waardoor er veel tegen de scheidsrechter werd gesproken. Door een paar wissels probeerde wij het gat niet al te groot te maken, maar helaas kregen we het ook niet echt kleiner. De scheids ging er niet beter van fluiten en wij totaal niet van spelen. 18 minuten verder in de 2e helft wisten we eindelijk weer een keertje de korf te vinden door een schot van Andries. De scheids begon steeds meer de wedstrijd dood te fluiten en hele rare beslissingen te nemen in ons nadeel. Waardoor hij Stefan en mij 2 super onnodige gele kaarten gaf die hij zelf niet eens normaal kon uitleggen. Door die beslissingen konden wij niet meer terug komen in de wedstrijd en was de wedstrijd al gespeeld. Met een 22-17 verliezen wij deze wedstrijd.

Na de wedstrijd gebeurden er nog wat vervelende dingen, waardoor wij en vooral ik een nare smaak aan deze middag heb overgehouden. Ik kijk nu al uit naar de thuiswedstrijd tegen Synergo op zondag 7 februari 2016. Dan gaan we ervoor zorgen dat de punten in Apeldoorn blijven!

Groetjes Lissa Dibbink

Doelpunten:
Jelle: 4
Rick: 4
Andries: 3
Esther: 3
Remco: 2
Leonie: 1

Gelezen 749 keer Laatst aangepast op zondag, 06 december 2015 20:23

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder