SAS Auto/Motor Puzzeltoertocht

SAS Auto/Motor Puzzeltoertocht

Hemelvaartsdag 2017

Door Robin Willems

And the winners are...

Meer...
Paaseieren zoeken met de kleinste jeugd

Paaseieren zoeken met de kleinste jeugd

Door Robin Willems

Knutselen en eieren zoeken voor Kangoeroes, F-teams en voor kinderen van korfballende ouders (t/m 7 jaar).

Meer...
Foto's Paasspel jeugd

Foto's Paasspel jeugd

't Bos in!

Door Robin Willems

Paasspel voor A, B, C, D en E-teams

Meer...
Visdag

Visdag

't Smallert, Emst

Door Robin Willems

Zondag 26 maart was het zover... de SAS visdag.Er is weer voldoende vis gevangen, iedereen bedankt voor de gezelligheid.

Meer...
woensdag, 13 januari 2016 12:14

Wedstrijdverslag 20160110 - DKB 1 - Steeds Hooger 1

Geschreven door  Remco

Zondag 10 januari, 07:30. De wekker gaat, en dat mag vroeg genoemd worden in het weekend. Vandaag staat de wedstrijd tegen DKB op het programma, en niet alleen vonden zij het fijn om al om 11:30 te spelen, ook vonden ze het een goed idee ruim 5 kwartier bij ons vandaan hun sporthal in Best neer te zetten. Afijn, we hebben een leuke hobby maar soms iets minder.

De beste stuurlui staan aan wal, ze zetten altijd hun beste beentje voor, ze besteden veel tijd aan conditietraining, hun tijdsbesteding op trainingen bestaat voornamelijk uit het bestrijden van de tegenstander vanuit de chaos, oost west thuis best, ze bestellen het liefst een teamschaal voor de wedstrijd, ze bestormen hun tegenstanders en bestoken hen met veel energie, ze bestrijden ploegen met fysiek spel en hopen dat scheidsrechters dat niet bestraffen, ze bestuderen weleens video’s van tegenstanders… En dit lijstje woordgrappen was al langsgekomen voordat we Apeldoorn goed en wel uit waren!

DKB is een erg enthousiaste ploeg, die hun energieke spel de hele wedstrijd volhoud en waartegen het soms lastig te spelen is wegens hun onvoorspelbaarheid. Bij ons was er 1 vak waarin de (veld)doelpunten wat minder makkelijk vielen, waardoor de afstand tussen ons en DKB nooit groter werd dan 7 doelpunten. Bij rust stond het 4-10, en hoewel 4 goals tegen natuurlijk niet slecht is was de 10 aan de magere kant. De tweede helft kabbelde eigenlijk een beetje voor zoals de eerste, waarna er mooi tijd en gelegenheid was wat mensen rust te geven en invallers te brengen zodat zij ook nog even lekker een balletje konden meegooien. Ze waren niet voor niks helemaal meegekomen naar het zuiden natuurlijk!

Uiteindelijk stond er 14-17 op het scorebord en hoewel dat wellicht niet een helemaal correcte afspiegeling was, was iedereen er wel tevreden mee. Eerste wedstrijd na de feestdagen, constant voor gestaan en nooit in gevaar geweest.

Focus en blik op de komende wedstrijden, waarin het eerste nog een paar pittige tegenstanders krijgt en het tweede van zich af zal gaan bijten in de strijd om lijfsbehoud. Samen met onze supporters gaat dat zeker lukken, zodat we ook komend seizoen onze (jonge) talentvolle spelers een podium in 2 kunnen geven waarop zij kunnen leren en doorgroeien!

Doelpunten:
Lissa 3
Tiemen 3
Remco 4
Esther 5
Rick 2

Gelezen 699 keer Laatst aangepast op woensdag, 13 januari 2016 12:16

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder