SAS Auto/Motor Puzzeltoertocht

SAS Auto/Motor Puzzeltoertocht

Hemelvaartsdag 2017

Door Robin Willems

And the winners are...

Meer...
Paaseieren zoeken met de kleinste jeugd

Paaseieren zoeken met de kleinste jeugd

Door Robin Willems

Knutselen en eieren zoeken voor Kangoeroes, F-teams en voor kinderen van korfballende ouders (t/m 7 jaar).

Meer...
Foto's Paasspel jeugd

Foto's Paasspel jeugd

't Bos in!

Door Robin Willems

Paasspel voor A, B, C, D en E-teams

Meer...
Visdag

Visdag

't Smallert, Emst

Door Robin Willems

Zondag 26 maart was het zover... de SAS visdag.Er is weer voldoende vis gevangen, iedereen bedankt voor de gezelligheid.

Meer...
zondag, 02 oktober 2016 08:21

Wedstrijdverslag 20160925 - Steeds Hooger 1 - Klimop 1

Geschreven door  Remco

Wederom een zondag met mooi weer: zonnetje en lekker warm. ‘Volle bak thuis vandaag’: het vierde, derde, tweede en eerste spelen allemaal na elkaar thuis. Altijd leuk omdat dan de halve vereniging elkaar weer ziet en spreekt.

Klimop is een totaal onbekende tegenstander voor ons, zowel qua naam als qua spelers en spel. We dienden daarom scherp te starten en ons niet te laten verassen. Dat lukte vrij aardig: we pakten meteen een voorsprong van een paar doelpunten. Helaas was de scherpte, vooral in de afronding en op een aantal momenten ook in de verdediging er daarna niet altijd meer, waardoor echt uitlopen en een dikke monsterscore neerzetten niet lukte. Het verschil bleef constant hangen op een punt of 4, 5, waardoor we nooit in de problemen kwamen maar ook niet echt uitliepen en de wedstrijd als absoluut zekerheidje konden uitspelen. Toch wel een dingetje waaraan we moeten werken: drukken we gewoon direct door dan zijn dit soort wedstrijden met nog 25 minuten te spelen gewoon klaar.

Wel erg leuk was dat er aardig wat publiek op de been was en het is altijd leuk om ook veel jeugd langs de lijn te zien zitten. Ook een eervolle vermelding voor de scheidsrechter van dienst, want daar zijn we allemaal nog weleens kritisch op, maar in dit geval floot hij een uitstekende wedstrijd. En niet voor de eerste keer: we hopen hem nog vaak tegen te komen deze competitie!

De komende weken richten we ons op een zo hoog mogelijke klassering zodat we na de zaal niet met een achterstand het veld op hoeven te gaan. We proberen bovendien de accenten in ons aanvalsspel iets anders te leggen, en hoewel dat waarschijnlijk met ups en downs zal gaan, geloven we er wel in dat we het allemaal onder de knie gaan krijgen en er als team beter van gaan worden. Samen met Jan, Jeroen, Linda en met dank aan tijdelijke vervanging/ondersteuning van Rob en Andries gaan we er voor!

Namens Steeds Hooger 1,
Remco.

Scores:
Lissa 2
Duike 1
Rick 7
Sven 1
Tiemen 2
Remco 5

Gelezen 472 keer Laatst aangepast op zondag, 02 oktober 2016 08:22

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder