SAS Auto/Motor Puzzeltoertocht

SAS Auto/Motor Puzzeltoertocht

Hemelvaartsdag 2017

Door Robin Willems

And the winners are...

Meer...
Paaseieren zoeken met de kleinste jeugd

Paaseieren zoeken met de kleinste jeugd

Door Robin Willems

Knutselen en eieren zoeken voor Kangoeroes, F-teams en voor kinderen van korfballende ouders (t/m 7 jaar).

Meer...
Foto's Paasspel jeugd

Foto's Paasspel jeugd

't Bos in!

Door Robin Willems

Paasspel voor A, B, C, D en E-teams

Meer...
Visdag

Visdag

't Smallert, Emst

Door Robin Willems

Zondag 26 maart was het zover... de SAS visdag.Er is weer voldoende vis gevangen, iedereen bedankt voor de gezelligheid.

Meer...
dinsdag, 22 november 2016 08:17

Wedstrijdverslag 20161120 - Steeds Hooger 1 - DOT (O) 1

Geschreven door 

Op zondag 20 november 2016 stond zowel voor 1 als voor 2 DOT (O) op het programma. Van te voren wisten we al wel dat dit voor ons allebei een moeilijke pot zou worden en dat we echt moesten knokken voor de punten. Maar wat een start van 2… Niet normaal binnen no-time pakte ze een voorsprong van 6-0 die ze niet meer uit handen hebben gegeven en waardoor ze de wedstrijd konden afsluiten met een 20-13 eindstand!

Doordat we een geweldige overwinning boekte met het 2e begon het 1e gemotiveerd aan de wedstrijd. We pakte al vrij snel een 2-0 voorsprong. Maar DOT (O) wist toch weer terug te komen tot 3-3. De hele eerste helft liep gelijk op maar nog wel elke keer in ons voordeel met nog 13 minuten voor de rust pakte wij dan weer eindelijk een voorsprong van 2 doelpunten. Maar van die voorsprong hebben we niet lang kunnen genieten want binnen 6 minuten hadden we alles weer weggegeven tot een 9-10 en kwamen we voor het eerst in de wedstrijd achter te staan. We lieten ze niet verder uitlopen en gingen met een gelijke stand van 11-11 de rust in.

Na de rust was het DOT (O) die als eerste de mand wist te vinden. Tot de 14-14 liepen wij achter de feiten aan. Maar na 7 minuten hebben wij de rollen kunnen omdraaien en was het DOT (O) die elke keer achter de feiten aan liep. Spannend was het zeker vooral in de slotfase. 6 minuten voor het eind pakte we een voorspong van 20-19 maar 5 minuten lang werd er niet gescoord en was de spanning om te snijden. Maar in de laatste minuut was daar dan de 21-19 doormiddel van een vrijebal van Rick. Maar die aanval daarop wist DOT (O) ook het mandje te vinden waardoor het verschil nog 1 doelpunt was. Door een slordig uitgespeelde aanval kon de bal nog een keer naar de aanval van DOT (O) maar daar kwam gelukkig niets uit. Wij kregen daardoor nog een keer de kans om het rustig uit te spelen maar net toen DOT (O) toch de bal wist te onderscheppen was daar het eindsignaal en winnen wij deze wedstrijd met een 21-20 eindstand!

Door deze mooie overwinnen pakken we een mooie 2e plek en kunnen we ondanks het verloren punt van vorige week toch hopelijk snel de 1e plek innen. Maar dan moeten we wel alles gaan winnen! Volgende week willen we dat dus door pakken en dat doen we uit in Hengelo.

Eerste aanval: Remco, Tiemen, Duike en Lissa
Eerste verdediging: Sven, Rick, Merith en Tessa

Doelpunten:
Tiemen: 7
Rick: 7
Sven: 3
Remco: 2
Jelle: 1
Lissa: 1

Gelezen 405 keer Laatst aangepast op dinsdag, 22 november 2016 08:20

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder