zaterdag, 07 april 2007 11:26

Iedereen wil wedstrijden spelen!!??

Geschreven door 


Iedereen wil wedstrijden spelen!!!??

Korfbal is een gemengde teamsport waarbij we met een team deelnemen aan de competitie. In de meeste gevallen hebben we minimaal 8 spelers nodig, bij de jongste ploegjes zijn er minimaal 4 benodigd.

Afschrijven voor een wedstrijd mag wel eens een keer, maar omdat het een teamsport is moet het toch zo min mogelijk voorkomen. Regelmatig komt het voor dat er op het laatste moment (vrijdagavond) wordt afgeschreven voor een wedstrijd op zaterdag.

 
Afschrijven, indien mogelijk vóór woensdag. Natuurlijk zijn er wel eens momenten dat er ineens iemand ziek wordt of een blessure krijgt, in dat geval dient zo spoedig mogelijk het wedstrijdsecretariaat op de hoogte te worden gebracht omdat het nogal veel moeite kost om alle ploegen met de juiste aantallen de wedstrijden te laten spelen op die zaterdag. Afschrijven op de zaterdag doen we bij de coach.

Iedereen maakt planningen en het is natuurlijk zuur als op het laatste moment de hele weekend-planning moet worden bijgesteld omdat een gezinslid moet invallen op een tijdstip waarop iets anders in de agenda stond. 
 ziek


De consequenties van vele afschrijvingen voor een wedstrijd kunnen zijn:

- dat een ploeg onvolledig zal deelnemen aan een wedstrijd de kinderen staan dan met z’n drieën in een vak tegen 4 tegenspelers;
- De wedstrijd zal op een andere datum moeten worden ingehaald, dit kan een doordeweekse dag zijn of een “vrij” weekend.

Daarom vragen wij van U:
1. Indien het wedstrijdsecretariaat een beroep op U doet, om uw kind eventueel te laten invallen voor een andere ploeg verwachten wij dat U hierbij uw medewerking zal verlenen. De trainer/coach zal door het wedstrijdsecretariaat op de hoogte worden gebracht van de eventuele invalbeurt van het teamlid.
2. Als bekend is dat uw kind niet zal kunnen deelnemen aan een wedstrijd, dit zo spoedig mogelijk te melden bij het wedstrijdsecretariaat, ook als uw kind woensdag ziek is en misschien zaterdag weer beter, toch even dit op woensdag melden zodat er al vervanging kan worden gezocht en niet op het laatste moment het hele belcircuit in gang moet worden gezet om de schuifpuzzel op te lossen.

Tot slot wensen we iedereen veel spelplezier toe..

De TC-jeugd

Gelezen 22560 keer Laatst aangepast op zondag, 23 maart 2014 19:25

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder