Afgelopen dinsdagavond 29 augustus is er een samenwerkingsovereenkomst getekend door beide partijen. Hierbij is de intentie uitgesproken om een langdurige samenwerking aan te gaan om het korfbal binnen Apeldoorn naar een hoger niveau te kunnen brengen.

 

KV Apeldoorn is erg blij met deze uitgebreide samenwerking waarbij niet alleen de topsport maar ook de breedtesport en de ontwikkeling van onze jeugdafdeling uitgebreide aandacht krijgen. Naast de ondersteuning van een wekelijkse fysio op onze eigen accommodatie is er ook aandacht voor krachttraining, core-stability & presentaties betreffende blessure preventie voor trainer/coaches & spelers.

Voor onze selectie is er een extra 24-uurs diagnose mogelijkheid bij blessures. Hier zal bij blessures een plan van aanpak worden besproken in samenwerking met de technische staf. De fysio zal op dinsdagavond aanwezig zijn van 19.00 - 21.00 uur en is op basis van vrije inloop. Dus ook beschikbaar voor de overige senioren en jeugdspelers! De TC is dan ook zeer content met deze volgende stap in het professionaliseren.


 

Beste leden van KV Apeldoorn,

Wij zijn als Isokin Training & Therapie erg verheugd dat we vanaf augustus 2017 een samenwerking met KV Apeldoorn kunnen aangaan.
Isokin Training & Therapie houdt zich binnen haar domein Sport & Bewegen al vele jaren bezig met de paramedische begeleiding van sportverenigingen, wij zien het als een mooie kans om bij de korfbalsport van KV Apeldoorn betrokken te mogen worden.

Wij zullen spelers en speelsters van KV Apeldoorn fysiotherapeutisch gaan bijstaan. Bijvoorbeeld bij de revalidatie van een sportletsel, maar ook preventief om blessures te voorkomen. Ook zullen we een inloopspreekuur voor de leden van KV Apeldoorn gaan verzorgen. Gratis en op de locatie in sportpark Orderbos.

Wij vinden het belangrijk om zichtbaar te zijn binnen de vereniging en zullen dus op trainingsavonden aanwezig zijn en laagdrempelig bereikbaar zijn voor de leden. Ook willen we benadrukken dat we er zijn voor alle leden van KV Apeldoorn.

Wij hopen op een mooie samenwerking!

Team Isokin
www.isokin.nl

Laatst aangepast op %AM, %31 %348 %2017 %09:%aug

Het bardienstrooster op de site is waar mogelijk weer actueel gemaakt. Deze wordt verder gevuld zodra alle ploeginformatie bekend is.

We hebben de hulp van vrijwilligers hard nodig om de bezetting voor elkaar te krijgen dus daarom is jullie hulp gewenst!
Inschrijven voor de bardiensten gaat niet vanzelf... mocht je een datum zien staan en denken van "hè, dan zou ik wel kunnen en willen" geef dit dan even door aan Puck Boeve (telefoonnummer in het bardienstoverzicht).

Klik hier voor het bardienstrooster.

Laatst aangepast op %PM, %08 %917 %2017 %23:%sept

Een gedenkwaardig jaar moest natuurlijk afgesloten worden met een gedenkwaardig familietoernooi.

Dat begon al met de onthulling van de door de leden gekozen naam voor de nieuwe vereniging. Even op de kop, grap of fout, we zullen het waarschijnlijk nooit weten.
Linda Gressie gaat de geschiedenis in als degene die de naam ingezonden heeft en natuurlijk ontving ze daarvoor een mooie bos bloemen.

Daarna een super gezellig toernooi met heel veel teams die onder ideale weersomstandigheden elkaar 'bestreden'.
Ook de afsluiting mocht er zijn met de Apeldoornse volkszanger en entertainer Harry Vesseur.

Al met al een zeer geslaagd toernooi ! Nog even terugkijken?
Klik dan snel op onderstaande link voor een fotoreportage met dank aan Robbie Veldwijk.

Foto's familietoernooi

Laatst aangepast op %PM, %25 %487 %2017 %12:%juni

Zoals de meesten inmiddels weten: Daniël Beekmans wordt de trainer van de samengevoegde selecties van Steeds Hooger en Atalante.
Maar daarbij hoort natuurlijk ook de ondertekening van een contract... En waar kun je dat nu beter doen dan aan de rand van het veld waar het allemaal moet gebeuren?


Beide voorzitters, Marc en Alexander, stralen terecht tevredenheid uit, maar kijken wel even of de handtekening op de goede plek komt.
Daarna was het gewoon een lekker potje  trainen.

We wensen Daniel en de selectie volgend seizoen heel veel succes!

Nieuwe trainer voor selectie Steeds Hooger/Atalante.

Daniel Beekmans wordt het komend seizoen de nieuwe trainer van de samengevoegde selecties van Steeds Hooger/Atalante.

De OTC heeft een profielschets gemaakt van het type trainer dat zij denken nodig te hebben om onze doelstellingen te verwezenlijken. Hiervoor is een shortlist opgesteld met namen van eventuele kandidaten.

Eén van de namen op deze lijst was Daniel Beekmans. Daniel is geen onbekende, hij is zo'n 14 jaar geleden trainer geweest van Steeds Hooger. In die periode speelden Steeds Hooger en Atalante in dezelfde klasse en liet hij ook een zeer positieve indruk achter bij de spelers van Atalante, mede daardoor kwam de naam van Daniel al snel naar boven.

Er is voor Daniel gekozen omdat hij niet alleen zijn interesse toonde in de selectie maar ook in de jeugd en de structuur van de club. Deze betrokkenheid bij de club vinden we erg belangrijk. 

Daniel Beekmans is 51 jaar en in het dagelijks leven onderwijzer op een basisschool in Bussum. Daniel heeft een uitstekende staat van dienst. Hij is onder andere met DVO 1 uit Bennekom kampioen geworden en gepromoveerd naar de hoofdklasse. Hij heeft het tweede begeleid van Koog Zaandijk uit Koog aan de Zaan dat uitkomt in de reserve korfballeague, het eerste van Allen weerbaar uit Amsterdam, de selectie en B1 jeugd van Sporting Delta Dordrecht. Daniel was bovendien districtscoach voor district Oost. Ervaring genoeg op elk niveau. 

Een ervaren trainer is noodzakelijk gezien het feit dat hij twee verschillende culturen moet samensmelten tot één. Daniel zelf kijkt er naar uit om het ambitieuze plan van de twee verenigingen te helpen realiseren zodat er weer een toonaangevende korfbalclub is in Apeldoorn.

Laatst aangepast op %PM, %23 %856 %2017 %21:%apr

Voor het bijhouden van bardiensten is een rooster gemaakt. Het rooster is in te zien via deze link!
Wijzigingen graag doorgeven aan Jolanda Dil.

Laatst aangepast op %PM, %11 %530 %2017 %13:%apr


 

Een toertocht voor de hele familie langs een aantal van de mooiste plekken van de noord veluwe! deze tocht zal ca 3.5 uur duren, waarbij er zelfs mogelijkheden zijn om even van de natuur te genieten en/of kinderen te laten spelen.

De toertocht start in het clubhuis van Steeds Hooger.
Verzamelen om 11.00 uur.

Onderweg wordt er gezorgd voor een broodje met wat te drinken.  na de tocht zal in het clubhuis van STH een koud/warm buffet klaar staan voor de liefhebber. Ook is het gewenst om per auto/groep een mobiel met internet mee te nemen!!!

Doe mee!!! Lever onderstaand strookje uiterlijk 14 mei in bij Ellis Biemolt of Marco van Amersfoort (achter de bar mag ook).

Mailen mag ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst aangepast op %PM, %04 %503 %2017 %13:%apr
Dit jaar willen wij er weer een onvergetelijke dag van maken en daar hebben wij veel leuke teams voor nodig! Dus geef je snel op!!!

 
Datum: 17 juni
Aanvang: 10:00 uur
Start toernooi: 10:30 uur
Laatst aangepast op %PM, %23 %858 %2017 %20:%feb
Beste leden van Steeds Hooger en Atalante.
Zoals het er nu voor staat dan wil ik op zondag 26 maart 2017 de jaarlijkse Visdag organiseren. In verband met de
samenwerking tussen Atalante en Steeds Hooger gaan we dit jaar vissen met z’n allen!
 
Het is de bedoeling met een gezellige club STH & Atalante leden (met eventueel aanhang en vrienden van de beide 
verenigingen) te gaan vissen bij 't Smallert in Emst.De kosten bedragen €15.50 per persoon. Ik wil dan graag 's morgens een kop koffie in het Clubhuis Orderbos drinken met
iedereen die mee gaat en bij terugkomst in het clubhuis staat er een heerlijke kop soep met een broodje frikandel of kroket
klaar en daarbij krijgt ieder persoon 2 consumptie munten om in de middag nog wat te drinken (alles meer dan die 2
consumpties is voor eigen rekening).
Verzamelen om 07:00 bij het Clubhuis Orderbos. Vertrek naar 't Smallert om 07:30.
 
Mocht je niet in het bezit zijn van een hengel, dan staan deze klaar bij ’t Smallert te Emst. Ik heb voor elkaar gekregen dat we
20 huurhengels ter beschikking krijgen van ’t Smallert. Je bent alleen wel zelf verantwoordelijk voor het aas waar je mee gaat vissen.
 
LET OP !  Alle vis die gevangen worden gaan aan het eind van de ochtend op de “grote hoop” en deze worden dan bij ‘t Smallert gerookt en vacuum verpakt. Ik haal ze op als ze klaar zijn en dan worden ze verdeelt onder iedereen die meegeweest is.
 
Ik hoop op een grote opkomst! Als er minder dan 30 personen zijn gaat of de prijs per persoon omhoog of het gaat niet door.

Graag even via mail/telefoon doorgeven aan mij als je mee
wilt vissen!
 
Mvgr Maurice v/d Ploeg
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-14458609


Programma:
07:00 uur Clubhuis Orderbos open
07:30 uur Vertrek naar ‘t Smallert te Emst
08:00 uur Aankomst ’t Smallert, Hengel uitzoeken
08:15 uur Start vissen
12:30 uur Einde vissen, inpakken en vertrek naar het Clubhuis
13:30 uur Aankomst clubhuis, soep, broodje en consumpties

 

 

Laatst aangepast op %PM, %13 %604 %2017 %14:%feb

LET OP! Wordt een andere datum!!


Zaterdag 18 februari, "Thema-avond: DISCO". Aanvang 20:00, Clubhuis orderbos.

Laatst aangepast op %PM, %13 %589 %2017 %14:%feb

Op zaterdag 20 augustus organiseren we voor de 2e keer het “Beach Event Apeldoorn”. Afgelopen jaar was een fantastische start mede dankzij het prachtige weer. Dit jaar een uitgebreider programma waarbij onze jeugd ook kan deelnemen aan clinics. Daarnaast ook nog een topwedstrijd tussen Dalto/BNApp 1 & KV Wageningen 1 met als afsluiting een heerlijke BBQ & feestavond.

Meer informatie? Klik op de flyer hieronder of kijk op de Beach-Event Facebook Pagina.

 

https://www.facebook.com/beacheventapeldoorn

 

Laatst aangepast op %PM, %10 %527 %2016 %13:%juli
 
 
Hallo leden van Steeds Hooger
 
Zoals het er nu voor staat dan wil ik op zondag 2 oktober 2016 de jaarlijkse Visdag organiseren maar ivm de samenwerking tussen atalante en steeds hooger gaan we het dit jaar samen met atalante organiseren. 
Het is de bedoeling met een gezellige club STH-ers (en vrienden van de club) te gaan vissen bij 't Smallert in Emst. 
Kosten zijn nog niet bekend . Ik wil dan graag 's morgens een kop koffie in het clubhuis drinken met iedereen die mee gaat. Verzamelen om 07:00 bij het clubhuis. Vertrek naar 't Smallert om 07:30. 
 
Mocht je niet in het bezit zijn van een hengel, dan staan deze klaar bij ’t Smallert te Emst 
 
We hopen op een zeer grote opkomst!
 
Graag even via mail/telefoon doorgeven aan mij als je mee wilt vissen! 
Mvgr Maurice 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
06-14458609
Laatst aangepast op %PM, %01 %611 %2016 %15:%juli

Misschien hebben jullie ze wel gezien afgelopen Koningsdag in het Oranjepark, vier vrijwilligers van Steeds Hooger. Puck, Gijs, Wim en Wim hebben op Koningsdag de gemeente geholpen bij het begeleiden van spelletjes voor de jeugd. Op deze manier hebben zij gezorgd voor extra geld in de kas van Steeds Hooger.

Hoe dan?
Jarenlang heeft Steeds Hooger oud papier opgehaald en daar geld voor ontvangen. Dat is inmiddels afgelopen, maar Steeds Hooger kan als tegemoetkoming nog wel een paar jaar "afbouwsubsidie" ontvangen van de gemeente. Vorig jaar was dat nog zo'n € 5000,00. Een flink bedrag dus!
Daar zitten wel voorwaarden aan vast, in de vorm van het uitvoeren van vrijwilligerstaken voor de gemeente. Circulus heeft op Koningsdag een tekort aan vrijwilligers die op die dag wel noodzakelijk zijn. Wanneer wij als club vrijwilligers leveren, ontvangen wij nog enkele jaren de afbouwsubsidie.


Puck, Gijs, Wim en Wim wilden dit ook dit jaar weer doen voor de club en hebben zo Steeds Hooger weer geholpen.
Bedankt mannen!

Pagina 1 van 7
 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder