zaterdag, 12 januari 2008 19:22

20071210 Steeds Hooger moet koppositie aan Amicitia laten.

Geschreven door 

door Tim van Huffelen

APELDOORN - Steeds Hooger verloor zaterdag met 14-16 van Amicitia en moest daardoor de koppositie afstaan aan de opponent uit Vriezenveen.

Steeds Hooger startte erg zwak in het Zuiderpark. Amicitia kon al snel een 0-4 voorsprong nemen. Daarna werd het spel van Steeds Hooger weliswaar beter en kon de ploeg zelfs op gelijke hoogte (8-8) komen. Op dat moment zette Amicitia weer even aan en sloeg opnieuw een gat, waardoor zij de 14-16 overwinning zeker stelden. Steeds Hooger-coach Wim Derking merkte op dat vooral het vak van aanvoerder Andries van der Let moeite had de korf te vinden. ,,Dat vak heeft maar vier keer gescoord. Bovendien had Amicitia één speler die ontzettend scherp was en haast in zijn eentje het verschil maakte.'' Derking hield in eerste instantie een vervelend gevoel over aan de nederlaag. ,,Als wij de eerste tien minuten fatsoenlijk hadden gespeeld, had een overwinning zeker tot de mogelijkheden behoord.'' Aan de andere kant begrijpt hij dat de verschillen in de poule zeer klein zijn. ,,Elke week moeten wij er staan. De vorm van de dag bepaalt wie er wint.''

Gelezen 5571 keer Laatst aangepast op zondag, 23 maart 2014 19:25

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder