maandag, 06 oktober 2008 11:12

20081006 Weer niets voor Steeds Hooger.

Geschreven door 

door Gijs Lijbers. maandag 06 oktober 2008
 
APELDOORN - Voor de vierde keer in vijf wedstrijden is Steeds Hooger tegen een nederlaag aan gelopen.

In Assen was VDW-OLS gisteren met 7-5 te sterk voor de Apeldoorners.

Weinig treffers, allemaal te wijten aan het slechte weer. ,,Dit is geen korfbal meer'', baalde oefenmeester Michel Arends na afloop, die voor aanvang van het duel in conclaaf ging met de arbiter en aangaf dat het wellicht beter zou zijn de wedstrijd af te gelasten. ,,De weersomstandigheden waren erbarmelijk, echt niet goed om in te korfballen. Ballen glipten uit de handen weg en de harde wind maakte het bijna onmogelijk om goed op de korf te schieten.'' Over het spel van zijn ploeg was Arends ook niet uitermate tevreden. ,,We begonnen zoals vaker best goed, maar dat ebde langzaam weg. Uiteindelijk hebben we het ook op het fysieke vlak verloren: VDW had enkele boomlange spelers die makkelijker konden schieten dan wij. We hebben wel weer erg hard gewerkt, maar nogmaals: korfballen was vandaag onmogelijk.''

Aan Steeds Hooger-zijde maakten Carin Cramer en Hielkje Schurer van het tweede hun debuut. ,,Dat deden ze heel verdienstelijk. Allemaal nieuwe mensen met wie ze korfballen, maar ze hebben het prima gedaan'', vond Arends.

Gelezen 5501 keer Laatst aangepast op zondag, 23 maart 2014 19:25

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder