dinsdag, 31 maart 2015 19:08

Rob Meiling in Ahoy finale!

Geschreven door  Jurgen Thoma

Steeds Hooger is trots op onze scheidsrechters en met name op Rob Meiling, want hij is aangewezen als scheidsrechter voor de juniorenfinale in Ahoy.
Rob Meiling is door de KNKV aangewezen als scheidsrechter voor de juniorenfinale van de Junioren Hoofdklasse in Ahoy op 11 april 2015. Rob zal samen met zijn assistent Alex den Hartog deze wedstrijd leiden.Vrijdag 3 april zijn Jurgen en ik namens Steeds Hooger op visite geweest bij Rob om hem te feliciteren met het feit dat hij de juniorenfinale in Ahoy mag fluiten. Tevens is hij gepromoveerd naar een hogere klasse(groep 1), om wedstrijden in de hoofdklasse te fluiten.
Rob maakt al enkele jaren deel uit van de talentengroep scheidsrechters. Als vereniging zijn wij uiteraard erg trots dat een lid van Steeds Hooger de Ahoy finale bereikt. Dit wilde het bestuur niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Met een speciaal gemaakte taart kwamen wij op de koffie omdat de prestatie van Rob het waard is om te vieren. Wij hopen dan ook dat Rob een voorbeeld zal zijn voor onze jeugdige scheidsrechters. Wij wensen Rob erg veel succes en vooral plezier zaterdag 11 april in Ahoy.

Gelezen 1316 keer Laatst aangepast op maandag, 06 april 2015 19:58

Gerelateerde items (op tag)

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder