maandag, 06 april 2015 19:59

Vrijwilligersavond

Geschreven door 

Vind je ook niet dat het tijd wordt voor een gezellige avond? Zaterdag 6 december stond de vrijwilligersavond gepland. Helaas gooide Sinterklaas roet in het eten. Maar wat niet was, zal zeker komen. Noteer nu direct in je agenda: zaterdag 9 mei 2015 “Vrijwilligersavond Steeds Hooger”. Voor iedereen die zich op wat voor manier ook inzet voor de vereniging! Uiteraard zijn de partners, wanneer deze al geen vrijwilliger zijn, ook van harte uitgenodigd! 

Dit jaar wil het bestuur samen met Wim van den Brink een andere invulling geven aan de vrijwilligersavond. Deze avond zal niet alleen voor vrijwilligers van Steeds Hooger zijn, maar ook speciaal voor de “Vrienden van Steeds Hooger” worden georganiseerd.

Met iedereen die de club een warm hart toedraagt, maken we er een gezellige avond van. Vanaf 19:00 uur  is iedereen van harte welkom en om 19:15 uur zal het buffet door onze chef Kenny geopend worden. Iedereen krijgt naast het buffet, drie consumptiebonnen. 

Ga er niet van uit dat iedereen de site in de gaten houdt. Vertel het daarom voort!

Doordat er voor het eten wordt gezorgd, willen we graag weten of je komt. Dit kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot de 9e van mei en neem je goede humeur mee.

Gelezen 1083 keer Laatst aangepast op zondag, 02 oktober 2016 08:14

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder