donderdag, 26 mei 2016 13:31

Geld verdienen voor Steeds Hooger met zwerfafval

Geschreven door  Het Bestuur

Steeds Hooger is samen met de gemeente Apeldoorn van start gegaan met een nieuwe samenwerkingsactie voor Heel Apeldoorn Rein. Deze actie is gericht op minder zwerfvuil en meer gescheiden inzameling van blikjes en flesjes. Uiteraard willen wij ons als vereniging inzetten voor het milieu en een schonere omgeving, daarnaast levert het Steeds Hooger ook een voordeel op. Voor ieder ingeleverd flesje of blikje ontvangt Steeds Hooger namelijk  €0,05 cent.

Hoe werkt het?
Blikjes en flesjes kunnen het hele jaar ingeleverd worden op vijf plaatsen in Apeldoorn. Hier staan dezelfde automaten zoals er ook één in ons clubhuis staat. In de automaat kun je je lege blikjes en statiegeldloze plastic flesjes (0,2 t/m 0,75 liter) kwijt. Je voert eerst de unieke code van Steeds Hooger in, namelijk 1001. Op deze manier worden de ingeleverde flesjes en blikjes op naam van Steeds Hooger bijgeschreven. 
De innamepunten zijn ons eigen clubhuis, AH in Ugchelen (AH retourpunt), Jumbo de Mheen (Retourette), Winkelcentrum Eglantier (milieupark) en bij Circulus-Berkel (Aruba).   
Naast het inleveren van lege blikjes en flesjes door onze leden, is een ander onderdeel van de actie dat Steeds Hooger zwerfafval in en om het eigen terrein opgeruimd houdt. Ook hiervoor krijgen we een bonus van €250,-.
De beloning is niet alleen dat het schoner wordt om ons heen en dat waardevolle grondstoffen een nieuw leven krijgen, maar het levert ook extra geld op voor onze kas.
Laten we allemaal ons steentje bijdragen en zorgen voor een opgeruimd terrein en omgeving. Gooi het leeggedronken water of AA flesje in bij de automaat in het clubhuis, in plaats van dat het in de prullenbak beland. Spaar ook thuis lege blikjes en flesjes op om ze in te leveren voor Steeds Hooger. Ieder ingeleverd flesje of blikje levert Steeds Hooger €0,05 cent op.
 
Foto’s actie Heel Apeldoorn Rein
De gemeente wil graag aandacht besteden aan deze actie van Apeldoorn Rein en de goede inzet van verenigingen zoals Steeds Hooger. Daarom zijn er tijdens de Kangoeroedag van een aantal Steeds Hooger leden foto’s gemaakt door een fotograaf voor de gemeente. Hier zien jullie alvast een voorproefje van de foto’s.
 
Gelezen 671 keer Laatst aangepast op donderdag, 26 mei 2016 13:49

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder