donderdag, 26 mei 2016 13:45

Vrijwilligers Koningsdag

Geschreven door  Het Bestuur

Misschien hebben jullie ze wel gezien afgelopen Koningsdag in het Oranjepark, vier vrijwilligers van Steeds Hooger. Puck, Gijs, Wim en Wim hebben op Koningsdag de gemeente geholpen bij het begeleiden van spelletjes voor de jeugd. Op deze manier hebben zij gezorgd voor extra geld in de kas van Steeds Hooger.

Hoe dan?
Jarenlang heeft Steeds Hooger oud papier opgehaald en daar geld voor ontvangen. Dat is inmiddels afgelopen, maar Steeds Hooger kan als tegemoetkoming nog wel een paar jaar "afbouwsubsidie" ontvangen van de gemeente. Vorig jaar was dat nog zo'n € 5000,00. Een flink bedrag dus!
Daar zitten wel voorwaarden aan vast, in de vorm van het uitvoeren van vrijwilligerstaken voor de gemeente. Circulus heeft op Koningsdag een tekort aan vrijwilligers die op die dag wel noodzakelijk zijn. Wanneer wij als club vrijwilligers leveren, ontvangen wij nog enkele jaren de afbouwsubsidie.


Puck, Gijs, Wim en Wim wilden dit ook dit jaar weer doen voor de club en hebben zo Steeds Hooger weer geholpen.
Bedankt mannen!

Gelezen 559 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder