vrijdag, 07 mei 2010 19:08

20100218 Coach Arends vertrekt bij Steeds Hooger.

Geschreven door 

APELDOORN - Steeds Hooger moet op zoek naar een nieuwe coach voor het volgende seizoen. Michel Arends gaat de Apeldoornse korfbalvereniging na de veldcompetitie verlaten.

Arends is inmiddels twee├źnhalf jaar coach van het vlaggenschip van Steeds Hooger en werkte daarvoor al met het tweede team.

,,Het is verstandig om een nieuwe uitdaging te zoeken'', meent Arends. ,,Ik werk al drie jaar met het grootste deel van de selectie. Ik vind drie jaar de uiterste houdbaarheidsdatum van een coach. Er speelt ook een aantal andere factoren mee. De wisselwerking tussen de groep en mij is niet zo goed als ik had verwacht. Bovendien vallen de resultaten in de zaalcompetitie tot dusverre tegen.'' Arends kijkt desondanks met vertrouwen uit naar het komende half jaar. ,,Ik heb er fiducie in dat we ons handhaven in de zaal en een goede tweede helft van het veldseizoen gaan draaien.''

Arends heeft reeds gesprekken gehad met met diverse andere korfbalclubs. ,,Maar er is nog niets concreet. Ik kan nog niet zeggen waar en of ik na dit seizoen nog korfbalcoach ben.''

Gelezen 4302 keer Laatst aangepast op zondag, 23 maart 2014 19:25

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder