maandag, 13 september 2010 14:32

20100903 Steeds Hooger op titeljacht.

Geschreven door 

door Arnoud Heins, de Stentor
APELDOORN - Zelden kende het regionale korfbal zo'n roerig jaar als het voorbije. Niet zo verwonderlijk dus dat er twee ploegen - Steeds Hooger en Regio'72 - degradeerden. Toch heeft het ook zijn voordelen.

Want dankzij de 'keldering' van Steeds Hooger staat in 2C de stadsderby met Atalante weer op de rol. De bond bewaarde het lekkerste niet tot het laatst en plande het duel meteen voor het openingsweekeinde in.
Steeds Hooger is zondag favoriet aan de Landdrostlaan. Daar zijn de kenners het wel over eens. Atalante-speelster Joyce de Boer bombardeert de plaatsgenoot aan de vooravond van de veldcompetitie tot titelfavoriet en daar kan de captain van Steeds Hooger, Andries van der Let, zich wel in vinden. ,,Wij willen zo snel mogelijk weer naar de eerste klasse.'' Maar gezien het roemruchte verleden ligt de ambitie vast nog hoger? ,,Ik vind dat we minimaal eerste klasse moeten spelen. We hebben onze hoop gevestigd op de jeugd, maar op termijn is dat wel het doel.''
Op de arbeidsomstandigheden kan de hoofdmacht van Steeds Hooger het in elk geval nooit afschuiven. Die zijn uitstekend. ,,De club is er heel professioneel mee bezig. We hebben een looptrainer en een balanstrainer'', aldus de 38-jarige Van der Let. Wat moet een leek zich eigenlijk voorstellen bij die laatste functie? ,,Dat is iemand die zich bezighoudt met het evenwicht en kracht.''

 

Gelezen 4281 keer Laatst aangepast op zondag, 23 maart 2014 19:25

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder