maandag, 23 mei 2011 14:06

20110521 Tweede kampioenschap Steeds Hooger in een jaar.

Geschreven door  de Stentor

22-05-2011, bron: de Stentor, foto:Hans van de Vlekkert.
APELDOORN - Met twee vingers in de neus verzekerde Steeds Hooger zich zaterdag (drie duels voor het einde) van de tweede titel in de tweede klasse dit jaar. In februari in de zaal, dit keer op het veld.

Je kon alleen maar lof hebben voor hoe de ploeg tegenstander Spirit op de slachtbank legde, maar het leverde ook een weinig enerverend, bijna slaapverwekkend kampioensduel op. Niet dat iemand na het 14-5 pak slaag daar ook maar een minuut om kon rouwen.
,,Het was inderdaad een beetje saai'', gaf een blije Debbie van Wenum toe naderhand. ,,We gingen er echter wel in met de gedachte dat we het gewoon zo wilden uitspelen.'' De wedstrijd was volgens veteraan Andries van der Let exemplarisch voor de groei van de ploeg: ,,Je ziet een duidelijke tendens: we scoren gewoon meer dan vorig jaar.''

Coach en spelers keken vooruit naar volgend jaar, als ze terug zijn waar ze horen. ,,Ja, deze ploeg is de eerste klasse waardig'', vond vervangend coach Linda Pol. ,,We zijn eigenlijk te min voor dit niveau'', wist ook Van der Let. Laatstgenoemde toonde zich ambitieus: ,,We kunnen daar in de top meedraaien.'' Pol was wat voorzichtiger: ,,Handhaving is mogelijk.''
De korfbalsters van Steeds Hooger tonen hun beletterde derrières: 'kampioenen'.

Gelezen 4433 keer Laatst aangepast op zondag, 23 maart 2014 19:25

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder