zondag, 14 september 2014 18:51

Wedstrijdverslag 20140910 - DKOD 1 – Steeds Hooger 1

Geschreven door  Esther
Het verslag van de wedstrijd tegen Zwart-Wit van aankomende zondag mag geschreven worden door Sven.

Na de mooie overwinning van afgelopen zondag had ik graag een leuk stukje willen schrijven over onze 2e competitiewedstrijd, maar het mocht niet echt zo zijn. We moesten tegen DKOD in Heelsum, wat vlak onder Arnhem ligt. Het was op gras, wat ongeveer 200 meter van het clubhuis af lag, omdat bij hun eigen veldje geen lampen zijn.

Het duurde ongeveer tot 10 minuten na het eerste fluitsignaal tot er gescoord werd door DKOD en vlak daarna viel ook hun 2e doelpunt. De wedstrijd ging een beetje op deze manier verder. DKOD scoorde vrij gemakkelijk, maar het lukte ons niet echt om te scoren. Onze schoten gingen er niet in, we misten strafworpen en het liep allemaal niet zo lekker. Toen het eenmaal rust was, stonden we 10-2 achter.

De peptalk in de rust: ‘Wij kunnen in een helft ook wel 14 doelpunten maken’ kwam niet helemaal uit. Ze liepen verder uit en ondanks onze inzet kwamen we niet terug. De eindstand werd 20-6. Nu is het belangrijk om ons te focussen op zondag en deze wedstrijd te vergeten. Dan spelen we voor het eerst op ons gloednieuwe kunstgras!

Doelpunten STH: Andries 2, Sven 1, Mirella 1, Rick 1, Remco 1

Groetjes, Esther Duindam
Gelezen 447 keer Laatst aangepast op zondag, 14 september 2014 18:51

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder