maandag, 13 oktober 2014 14:25

Wedstrijdverslag 20141012 - Steeds Hooger 1 – Duko 1

Geschreven door  Tiemen
Opstelling: 
Andries, Remco, Duike en Debbie
Rick, Jelle, Lissa en Mirella
 
Duko is de koploper in onze klasse. We wisten dat dit een lastige wedstrijd zou worden. Achteraf hebben we zeer goed tegenstand kunnen bieden tegen Duko, dat heeft moeten vechten om de 2 punten mee te mogen nemen naar Duiven.
 
Duko sloeg al snel een gat in de beginfase van de wedstrijd tot 2-5. Door wat domme overtredingen van ons en veel afvallende ballen niet te pakken liep Duko uit naar een 12-6 voorsprong. Vanaf dat moment ging het echter bij Duko minder. 2 heren begonnen te zeiken op alles en iedereen. Ze maakten de kansen niet meer af, als het al kansen waren… (1 handsschoten). Bij ons ging het echter vanaf dit moment weer beter, we waren scherper in de afronding en kwamen terug tot 10-12. Dit was tevens de ruststand.
 
Na de rust gingen we vrolijk verder. De 4 doelpunten vlak voor rust gaven vertrouwen en dat zag je terug in het spel. We liepen zelfs uit naar een 13-12 voorsprong. Toch slopen er weer wat foutjes in het spel, weer wat onnodige overtredingen en weer de afvallende ballen niet hebben. Duko kwam weer terug en liep uit naar 2 doelpunten verschil. Dit verschil hebben ze niet meer weggegeven. Wij waren niet meer in staat om deze achterstand om te buigen helaas. Dit resulteerde in de 19-21 einduitslag.
 
De getoonde vechtlust en veerkracht was goed om te zien. Het was een mooie wedstrijd en er zijn zeker veel positieve punten uit te halen. Ik heb genoten van deze wedstrijd en van mijn teamgenootjes .
Dit geeft vertrouwen voor de zaalcompetitie die begin november zal beginnen. Wij hopen daar ook weer de steun te krijgen van de supporters die bij deze wedstrijd ook in grote getale aanwezig waren. Bedank hiervoor en tot in de zaal.
 
Scores Rick 7, Remco 4, Jelle 4, Andries 2, Debbie 1, Mirella 1
 
Geschreven door Tiemen
 
Het volgende slachtoffer om een stukje te schrijven is…………………… Mirella
Gelezen 586 keer Laatst aangepast op maandag, 02 februari 2015 15:56

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder