vrijdag, 21 november 2014 10:44

Wedstrijdverslag 20141116 - Steeds Hooger 1 - Noviomagum 1

Geschreven door  Mirella
Goed begin half werk…
 
Dat was de opdracht begin van het zaalseizoen… Geheel in traditie verloren we hem kansloos met een uitslag die er niet toe doet  een mooi verslag zou ik er over mogen schrijven... Dacht als niemand er om vraagt vertel ik het liever niet en zien we die eerste wedstrijd maar als ‘verloren’.
 
Helaas kwam ik er niet onderuit om toch een verslag te mogen schrijven... Waar ik het vroeger al verschrikkelijk vond om te doen en uiteindelijk trots als een 8 jarig meisje was als hij dan toch in het clubblad verscheen, begint dat gevoel weer op te spelen. Een verslagje schrijven jeetje wat is dat lang geleden… maar ik mag er dan toch aan geloven.
 
Afgelopen zondag stond de wedstrijd STH 1 – Noviomagum 1 op het programma. Dat het een zware pot zal worden dat stond vast, maar aangemoedigd door onze kleinste jeugd moest het dan toch goed komen. De wedstrijd begon en de oudere jeugd die het ritme van de trommels goed te pakken hadden en samen met de hup steeds hooger hup gejuich kwamen we 4-1 voor. Al snel bleek dat Novio even wakker gemaakt moest worden en al snel kwamen ze dicht bij en overliepen ons.
 
Daar gingen we de rust in met een achterstand die eigenlijk niet nodig was. Nadat Jan ons ook opnieuw wakker maakte, bleek Novio het ritme te pakken te hebben en eigenlijk als een diesel die op gang kwam door denderde en ons al vechtend het nakijken gaf… was die wedstrijd na kwartier in de tweede helft gespeeld. De trommels, onze kleinste jeugd en onze trouwe supporters bedankt dat jullie ons bleven aanmoedigen! Het heeft voor onze motivatie gewerkt! En We ZULLEN er alles aan doen om 30 november as bij de thuiswedstrijd de punten in ONS bezit te houden!
 
Dikke kuss Mirella
 
De volgende gelukkige om een verslag te schrijven is Debbie!
Gelezen 572 keer Laatst aangepast op maandag, 02 februari 2015 15:56

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder