zondag, 08 februari 2015 10:40

Wedstrijdverslag Steeds Hooger – PSV

Geschreven door  Rick
Gemiste strafworp kost Tiemen zijn 10e doelpunt...
Op 08-02-2015 speelden wij thuis tegen PSV. Als wij deze wedstrijd in winst zouden omzetten speelden wij onszelf 2 wedstrijden voor het einde van de competitie veilig. Voor PSV was dit een wedstrijd die zij moesten winnen om nog zicht te houden op lijfsbehoud.

Wij begonnen de wedstrijd scherp en hadden binnen no-time een voorsprong van 4-2 te pakken. We gingen de hele 1e helft door met goede aanvallen en verdedigend konden wij niet echt onder de indruk raken van PSV. PSV speelde op zijn zachts gezegd een matige wedstrijd en werd op alle fronten door ons afgetroefd. Dit resulteerde met rust in een 13-3 voorsprong.

Nu was het voor ons belangrijk dat wij doorgingen zoals wij de 1e helft gespeeld hadden en zo ook nog aan ons doelsaldo konden werken. Dit gebeurde ook en na 10 minuten spelen in de 2e helft stond er een score van 20-3 op het scorebord. Toen werd pas het 1e doelpunt van PSV gemaakt in de 2e helft. Wij gingen rustig door en bouwden de voorsprong rustig verder uit. Halverwege de 2e helft was het verschil zo groot dat Jan een aantal wissels kon doorvoeren en deze spelers die altijd bij ons reserve staan ook nog hun speelminuten kregen.

Het doel was om voor de 30 doelpunten te gaan. Helaas ging dit net niet door mede doordat Tiemen haastig op zoek was naar zijn 10e doelpunt (deze kans had hij eerder de wedstrijd al gekregen maar hij verzuimde om een strafworp door de mand te gooien). Wij speelden de wedstrijd goed uit en aan het einde van de wedstrijd stond er een 25-9 score op het scorebord.

Deze wedstrijd hebben wij met z’n allen laten zien hoe wij kunnen korfballen als wij met zijn allen scherp en geconcentreerd spelen. Bijna iedereen heeft zijn of haar doelpunt wel meegenomen. 3 wedstrijden geleden hebben wij afgesproken om uit de laatste 5 wedstrijden 10 punten te halen. We hebben nu 3 wedstrijden gehad en 6 punten behaald. Goed op weg dus!

Doelpunten: Tiemen 9(en een gemiste stip), Mirella 5, Wouter 3, Andries 3, Rick 3, Lissa 1, Esther 1.
 
Gelezen 590 keer Laatst aangepast op woensdag, 18 februari 2015 10:47

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder