donderdag, 24 september 2015 09:12

Wedstrijdverslag 20150920 - Steeds Hooger 1 - DKB 1

Geschreven door  Tiemen

Ook de slechte wedstrijden moet je winnen...

Zondag 20 september om 14:30 begonnen wij aan onze tweede thuiswedstrijd en vierde wedstrijd van dit seizoen. Met 6 punten uit 3 wedstrijden kenden wij een prima start van dit seizoen. Dit goede begin moesten wij vervolg geven door het onbekende DKB uit Best te verslaan. Zij stonden in de middenmoot met 3 punten uit 3 wedstrijden.

Wij begonnen de wedstrijd prima met het eerste schot van Lissa dat meteen in een doelpunt werd omgezet. Na deze goal volgde in een rap tempo ook de 2 en de 3-0. Alleen vanaf dit punt ging het met ons wat minder goed. De aanvallen liepen stroef en gaven op sommige punten verdedigend niet thuis. Mede hierdoor kon DKB weer aansluiting bij ons vinden en gingen we de rust in met een stand van 7-4.

In de rust werden we volledig terecht op onze tekortkomingen in deze wedstrijd gewezen door onze trainer. Hij pepte ons op en vertelden dat we echt drie tandjes bij moesten zetten wilden wij deze wedstrijd nog gaan winnen. Klaar voor de tweede helft kwamen wij gemotiveerd, met vertrouwen en onze kop omhoog uit de kleedkamer.

Na het fluitje van de scheidsrechter begon DKB aan de tweede helft wat resulteerde in één van hun vele éénschotsaanvallen. De bal ging de andere kant op en gelijk door het mandje, het gat van vier was geslagen. Of er op dit moment gemakzucht of onderschatting in de ploeg kwam weet ik niet maar wederom zakte wij volledig door onze ondergrens heen en legde wij een hele slechte tweede helft op de mat. Het spel was niet best ondanks dat wij veel kansen kregen. Na 35 minuten floot de scheidsrechter af bij een stand van 15-11 en hadden wij gelukkig deze belabberde wedstrijd gewonnen.

Volgende week wacht de topper tegen Movado in Dordrecht die gelijk met ons aan kop staat. Hier moeten wij beter spel laten zien willen wij met de twee punten naar huis gaan. Zelf heb ik er alle vertrouwen in dat gebeurd en zo niet dan toch! Want ook de slechte wedstrijden moet je winnen om aan het einde van het seizoen bovenaan te staan.

Doelpunten:
Andries 4
Lissa 3
Tiemen 3
Remco 2
Wouter 1
Leonie 1
Merith 1

Gelezen 571 keer Laatst aangepast op donderdag, 24 september 2015 09:14

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder