maandag, 12 oktober 2015 14:44

Wedstrijdverslag 20151011 - DOT 1 - Steeds Hooger 1

Geschreven door  Andries

Zondag stond de altijd lastige uitwedstrijd tegen DOT uit Oss op het programma. Met hier en daar toch al een pijntje in ons team waren we al blij dat dit de laatste wedstrijd is voor een korte rustpauze richting de zaal.

DOT begon voortvarend en hun eerste schot was gelijk raak. Maar ook wij begonnen scherp; 5 aanvallen later stond het 1-4 in ons voordeel. Het grootste gedeelte van de eerste helft bleef onze voorsprong 2 à 3 punten, maar we konden helaas niet het gat naar 4 brengen. Vlak voor de rust kwamen de Ossenaren zelfs tot op 1 punt, de ruststand 8-9.

Leonie moest al vrij vroeg in de eerste helft afhaken met een hamstring blessure. Eensgezind besloot Tiemen na 2 minuten in de 2e helft zijn enkelbanden af te scheuren. Geen goeie dag voor de familie Ruiter dus.

De scores daarna gingen van 9-9 naar 10-10, en deze stand bleef lange tijd op het bord staan. Het door de blessures nieuwbakken vak kon niet tot scoren komen en aan de andere kant kon ook DOT het mandje niet meer vinden. DOT kreeg daar nog wel een strafworp, maar blijkbaar vond de DOT coach dat een goed moment om te wisselen; de strafworp ging dus mis.

Pas toen Esther zich er mee ging bemoeien kwam er verandering in de status quo. Twee rake schoten van haar betekende een vakwissel op 10-12 voor met vijf minuten op de klok. Helaas twee DOT aanvallen later was het weer 12-12 en braken de laatste zenuwslopende minuten aan. In de allerlaatste minuut wist wederom Esther van afstand de mand te vinden. In de luttele seconden die nog resteerden probeerde DOT nog via een fade-away-jump-shot achtige actie te scoren, maar gelukkig tevergeefs.

We hadden wederom een goed fluitende scheidsrechter die streng was op al te fysiek spel, hetgeen in deze wedstrijd in ons voordeel werkte. Naast ons meegereisde thuispubliek wil ik vooral onze wisselspelers een hartelijk dankjewel zeggen: Het is niet altijd een dankbare taak om na je eigen uitwedstrijd nog een hele reis te moeten maken naar het 1ste team. Maar zondag waren jullie allemaal nodig en hebben jullie allen je steentje kunnen bijdragen aan deze overwinning, waarvoor: ENORM BEDANKT!!!

Doelpunten:

Esther 3
Tiemen 2
Rick 2
Remco 2
Andries 2
Duike 1
Lissa 1

Gelezen 645 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder