woensdag, 07 september 2016 13:50

Wedstrijdverslag 20160903 - Steeds Hooger 1 - SDO (V) 1

Geschreven door  Tessa

Eindelijk! Na 3 oefenwedstrijden gaat de strijd nu echt beginnen. Vooraf gedacht dat dit 1 van de beste teams zouden zijn voor dit seizoen. Ondanks een niet al te best begin, met wat slordige passes, stonden we al vrij snel voor met 4-0.
Omdat de scheids vrij streng floot,kregen we 3 strafworpen tegen. 
Het was al vrij snel duidelijk dat de scheids bijna voor alles een vrije val of strafworp gaf. Maar toch bleven wij die stomme overtredingen maken en maakten wij daar in de aanval geen gebruik van om daar ook overtredingen uit te lokken.
Gelukkig hadden we weer een goede periode en konden we er toch nog 7-3 van maken. Helaas kwamen we in een periode dat wij niet scherp aan het verdedigen waren en de scheids weer een paar keer een reden gaven om de bal op 2.5 te leggen. Waardoor de ruststand 7-6 was.

RUST

Genoeg reden om even goed na te denken en wat slimmer te gaan spelen... En dat hielp voor even. We gingen wat meer naar onze tegenstander kijken en hadden iets beter door waar hun zwaktes lagen. Dit hadden we wel weer even nodig en konden dan ook uitlopen tot een stand van 15-8.
Gelukkig maar, want weer vielen we in hetzelfde patroon als einde 1e helft. We gingen weer andere keuzes maken en gaven veel overtredingen weg.

KORTOM... sneller en beter kijken wat we met onze tegenstanders moeten doen, waar onze kansen liggen in de aanval. Zeker als we weer zo'n scheids krijgen die voor elke scheet een strafworp geeft... slimmer aanvallen en verdedigen.

Als we dat beter aanpakken dan gaan we hier de volgende x met 20-0 van winnen..
Op naar Regio wat denk ook weer een zwaar bevochten pot moet en zal worden!

Gelezen 500 keer Laatst aangepast op woensdag, 07 september 2016 13:52

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder