dinsdag, 04 oktober 2016 19:17

Wedstrijdverslag 20161002 - DOT (O) 1 - Steeds Hooger 1

Geschreven door  Lissa

Gezien onze ongeslagen status met DOT één punt onder ons konden wij vandaag goede zaken doen en onze koppositie verstevigen. 
De scheidsrechter floot in en de wedstrijd kon beginnen. Helaas was onze start minder goed dan dat we hadden gehoopt, de aanvallen liepen niet soepel en de ballen vielen er niet in waardoor we een achterstand creëerde van 3-0. Pas na 20 minuten viel ons eerste doelpunt. Verder verliep de eerste helft aanvallend heel moeizaam. Met een stand van 5-5 gingen we de rust in. 
De rust kwam voor mij als geroepen, even rust en nadenken hoe we slimmer en beter moesten spelen, zodat we erop en over konden. Want koste wat het kost moesten de punten mee naar Apeldoorn!


De start van de 2e helft verliep beter dan die van de eerste helft want na 14 seconden hadden wij het mandje al gevonden door een doorloopbal van Tiemen, die doorloopbal bracht ons ook voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong. Ondanks dat het de hele tweede helft gelijk op ging, liep DOT achter de feiten aan. We hebben de voorsprong eigenlijk niet meer uit handen gegeven. Pas 14 minuten voor het eind konden we een gaatje van 2 slaan die we vast konden houden. En in de aller laatste minuut was daar doormiddel van een vrije bal dan eindelijk de beslissende goal wat ons de winst op leverden!!
Daarmee was de eindstand: 12-15


Een goede wedstrijd was dit zeker niet maar alleen de punten telden en dat hebben we zeker laten zien!

Doelpunten:
Tiemen: 5
Sven: 4
Tessa: 2
Rick: 2
Remco: 1
Merith: 1

Gelezen 398 keer Laatst aangepast op dinsdag, 04 oktober 2016 19:19

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder