woensdag, 16 november 2016 11:57

Wedstrijdverslag 20161113 - Zwaluwen 1 – Steeds Hooger 1

Geschreven door  Lissa

Eindelijk mochten we na vier weken met een aantal goede oefenwedstrijden gespeelt te hebben weer voor het echt aan de bak! We leken er klaar voor, maar helaas hebben we door een aantal blessures en het niet compleet kunnen trainen ons niet optimaal kunnen voorbereiden op de eerste competitiewedstrijd. Door het gemis van Remco en Tessa konden we ook niet starten met de vaste vakken.

We starten goed en pakte al snel een voorsprong van 1-3. Die voorsprong pakte we goed door waarmee we 10 minuten voor de rust een voorsprong hadden van 9-5. Maar vanaf toen gingen we verdedigend stomme keuzen maken waardoor we ze lieten terug komen tot 11-11.

Nadat we in de rust goede dingen hadden besproken hoe we het beter moesten aanpakken hadden we er volle vertrouwen in om het gelijkspel door te pakken en er vervolgens vandoor te gaan met de punten. Maar het verliep anders dan gedacht en gehoopt. We kwamen na de rust niet los van zwaluwen waardoor het de hele tweede helft gelijk op ging waardoor we ook zelfs achter kwamen te staan. Dat hebben we gelukkig nog weer recht kunnen trekken en er uiteindelijk nog weer een gelijkspel kunnen uitslepen. (22-22)

Het voelt wel als een verloren punt omdat we vorig jaar ook al bij hun in de poul zaten en dus wisten wie ze waren en hoe ze speelden. Ook zijn we stuk voor stuk beter. Maar complimenten naar Patrick en Lieke die de plek van Remco en Tessa goed hebben vervangen!
Volgende week de Topper tegen DOT waarbij we hopelijk een goede stap kunnen zetten naar het Kampioenschap! En daar hebben we zeker jullie aanmoediging bij nodig!!

Doelpunten:
Lieke: 2
Rick: 6
Sven: 3
Patrick: 1
Merith: 3
Tiemen: 4
Duike: 1
Lissa: 2

Gelezen 427 keer Laatst aangepast op dinsdag, 22 november 2016 08:21

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder