dinsdag, 06 december 2016 22:15

Wedstrijdverslag 20161203 Steeds Hooger 1 – SDO 1

Geschreven door 

Na de winst van vorige week op HKC stond deze week op 3 december ’16 een zaterdag wedstrijd voor de boeg. Afgelopen veld seizoen was SDO ook al de tegenstander en was Steeds Hooger, SDO te sterk. Dus vertrouwen was er zeker om wederom de punten hier in Apeldoorn te houden!

Zowel Steeds Hooger als SDO begonnen scherp aan de wedstrijd, na ander halve minuut stond het 1-1. Steeds Hooger nam vanaf toen het initiatief en wist door goed samen spel een goede eerste 10 minuten neer te zetten want na 10 minuten stond er 6-1 in het voordeel van Steeds Hooger op het scorebord. SDO wist het niet meer en besloot achter te gaan verdedigen, waardoor het tempo voorledig weg was, ook had Steeds Hooger hier moeite mee en viel pas na 12 minuten weer een doelpunt. Met een 10-3 tussenstand gingen we de rust in.

Na de rust kwam Steeds Hooger goed uit de startblokken en had binnen enkele minuten de tussenstand vergoot. Maar bij SDO lukte niets meer, alles ging mis. En werd het een lompe wedstrijd waar zij door onmacht heel hard gingen spelen en rare beslissingen namen, aan ons de taak om de wedstrijd rustig en normaal uit te ballen en belangrijker, blessure vrij! Helaas lukte dat laatste niet en ging Tiemen er met een ernstige enkel blessure af. De wedstrijd eindigde in een 16-4 eindstand!

Door deze overwinning hebben we nog steeds kans op het kampioenschap maar staan we alsnog 1 punten onder de onbekende Juliana. 
Volgende week reizen we af naar Dordrecht voor een wedstrijd tegen Movado.

Eerste aanval: Remco, Tiemen, Duike, Lissa
Eerste verdediging: Jelle, Rick, Merith, Tessa

Doelpunten:
Rick: 6
Tiemen: 4
Duike: 1
Remco: 1
Lissa: 2
Jelle: 1
Merith: 1

Gelezen 447 keer Laatst aangepast op dinsdag, 06 december 2016 22:18

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder