woensdag, 14 december 2016 11:00

Wedstrijdverslag 20161211 Movado 1 – AKC Steeds Hooger 1

Geschreven door 

Na de winstpartij vorige week zaterdag op SDO in eigen hal, mocht Steeds Hooger nu afreizen naar Dordrecht voor een wedstrijd tegen Movado. Steeds Hooger heeft de vijfde zaal wedstrijd helaas niet winnend kunnen afsluiten.

Een goed en scherp startte Movado bracht ons al snel op een 3-1 achter stand. Maar vanaf toen kwam er een doelpunt rijke periode aan voor Steeds Hooger en kwamen we door 5 doelpunten op rij weer op een 3-6 voorsprong te staan. Maar het 6e doelpunt op rij kwam niet en lukte niet waardoor Steeds Hooger het gat niet naar 4 doelpunten kon brengen en Movado de 2 verschil kon maken. Door een moeizame eerste helft gingen we nog wel in het voordeel van Steeds Hooger de rust in met 5-8.

Na de rust kwam de thuisploeg goed uit de kleedkamers en stond Steeds Hooger binnen 3 minuten 9-8 achter. Waardoor we dus weer helemaal opnieuw konden beginnen. Tot de 11-10 gingen we gelijk op maar vanaf toen lukte het scoren bij Steeds Hooger niet meer en leek Movado de voorsprong niet meer uit handen te geven. Met nog wat wissels hebben we het gat nog geprobeerd te verkleinen, maar helaas voor Steeds Hooger lukte dat niet meer en was de wedstrijd gespeelt en konden we tekenen voor een 17-12 nederlaag.

Volgende week zondag speelt Steeds Hooger thuis tegen Klimop om 14:35 uur en kunnen we jullie aanmoediging goed gebruiken!

Eerste aanval: Remco, Sven, Duike, Lissa
Eerste verdediging: Rick, Jelle, Merith, Tessa.

Doelpunten:
Remco: 4
Rick: 3
Sven: 3
Jelle: 1
Lieke: 1

Gelezen 448 keer Laatst aangepast op woensdag, 14 december 2016 11:01

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder