zaterdag, 14 januari 2017 18:59

Wedstrijdverslag 20170108 Juliana 1 - Steeds Hooger 1

Geschreven door 

Steeds Hooger begint 2017 helaas niet met een overwinning. In een spannende en gelijk opgaande wedstrijd wist Juliana aan het langste eind te trekken.

Eerste aanval: Tiemen, Remco, Lieke en Lissa
Eerste verdediging: Sven, Rick, Tessa en Merith

Op 08 januari ’17 mocht de eerste wedstrijd in 2017 gespeeld worden. Steeds Hooger mocht afreizen naar Oud Gastel voor een wedstrijd tegen het onbekende Juliana.

Steeds Hooger en Juliana begonnen allebei sterk aan de wedstrijd, alleen vielen in de begin fase aan beide kanten de ballen niet. Pas na 8 minuten viel het eerste doelpunt voor Juliana, die aanval daarop wist Juliana weer gelijk het mandje te vinden en dat zorgden voor een 2-0 achterstand voor Steeds Hooger. Tessa tekende voor het eerste doelpunt van Steeds Hooger. De doelpunten vielen om en om waarbij het de eerste 20 minuten van de eerste helft een gelijk opgaande strijd werd maar nog wel elke keer in het voordeel van Juliana. Het lukte Steeds Hooger wel om een aantal keer op 1 verschil te komen, maar op gelijke hoogte kwam Steeds Hooger niet. Wat resulteerde in een 13-10 ruststand.

Na de rust kwam Steeds Hooger goed uit de startblokken en zorgden doormiddel van 2 doelpunten op rij voor één doelpunt verschil. Maar het lukte Steeds Hooger weer niet om op gelijke hoogte te komen en werd het verschil weer 2 doelpunten. Beide ploegen bleven scoren maar Juliana leek de voorsprong niet meer uit handen te geven. Door een mindere periode bij Steeds Hooger waarbij de aanvallen niet goed liepen en Steeds Hooger totaal geen rebound over had pakte Juliana door en zorgden voor 4 doelpunten verschil. Met nog 5 minuten op de klok deed Steeds Hooger er alles aan om het gat zo snel mogelijk te verkleinen. Steeds Hooger werd scherper en leverden goed verdedigend werk ook de aanval liet zien wat ze waard zijn en binnen 1 minuut was het gat verkleind naar 2 verschil, maar dichter bij komen lukte niet, wat resulteerde in een 21-18 eindstand.

Door de scherpere start van Juliana, wat hun in de beginfase van de wedstrijd op een 2-0 voorsprong bracht hebben ze de hele wedstrijd niet meer uit handen gegeven. Steeds Hooger liep de hele wedstrijd achter de feiten aan. Helaas voor Steeds Hooger is het verschil nu 5 punten, wat onmogelijk lijkt om dat nog in te halen. Maar Steeds Hooger geeft de moed niet op.

Aankomend weekend speelt Steeds Hooger thuis tegen Zwaluwen waarbij we ook nog wat goed te maken hebben! Dus kortom Steeds Hooger heeft jullie aanmoediging hard nodig en hoopt jullie zondag in de sporthal te zien.

Doelpunten:
Rick: 6
Tiemen: 3
Tessa: 2
Remco: 2
Sven: 2
Lieke: 1
Lissa: 1
Jelle: 1

Gelezen 493 keer Laatst aangepast op zaterdag, 14 januari 2017 19:00

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 • Contact
 • Routes

Contactgegevens

Op zoek naar de telefoonnummers van bijvoorbeeld het Clubhuis of een bestuurslid?

Lees verder

Technische Commissie

Wil je weten wie er in de TC zitten? Klik dan hieronder, of mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Steeds Hooger accommodatie

Heb je meer details nodig van de Steeds Hooger accommodatie (clubhuis, veld)? Hier kun je het vinden!

Lees verder

Routes naar veld/zalen

Steeds Hooger speelt gedurende de winter in een drietal zalen, welke zalen dit precies zijn en hoe je er kan komen? Klik hieronder

Lees verder

Clubinfo

 • Club kleuren +

  Steeds Hooger speelt met witte shirts, korte mouw en zwarte verticale banen. De broekjes en rokjes zijn zwart.
 • Het veld +

  We spelen op kunstgras... we hebben hier twee wedstrijdvelden tot onze beschikking. Omdat we het veld in optimale staat willen behouden zijn noppen hier dan ook niet toegestaan.
 • Lid worden? +

  Wil je lid worden? Uiteraard kun je eerst even onze gezellige club "uitproberen" of gewoon eens een training volgen. Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Weet je al zeker? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

  Download formulier

 • 1

STH nieuws in je mailbox?schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aan/afmelden sitebeheerder